Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. 3. 2024

Rozhovor se Zdendou55

Ahoj Zdendo.

Zdravím Koženko a všechny čtenáře.

Nedávno jsi vydal Mayhem mod. Jak jsi dokázal tak perfektně podle screenů zařadit lokace z betaverze a zároveň si zbytek domyslet?

Vše se musí dělat s citem a trpělivostí. Projížděl jsem každé screeny, dokonce jsem našel asi 4 vteřinový záběr z traileru na Mafii, kde se Palermo Club vyskytl a díky tomu jsem vymodeloval jednu z částí. Zbytek už byl horší, nebylo podle čeho modelovat. Musel jsem prostě tvořit v duchu těch screenshotů. Jednu část Palerma jsem ale "zkopíroval" z budovy z tutoriálu, ale tak, aby tam seděla. Nedostatek screenů Palerma byl vlastně důvod, proč jsem lokaci tvořil skoro 2 roky. Samozřejmě mezi tím byly pauzy, těm se žádný móder Mafie nevyhne.

snimek-obrazovky-2024-03-07-201521.jpg

Plánuješ se ještě v nějakém svém modu inspirovat betou?

Teď na žádné modifikaci nepracuji a zatím v blízké době neplánuji. Mayhem mod vyčerpal mojí chuť a snahu něco do Mafie dělat. Kdybych ale tvořil další modifikaci, nevím čím bych se z bety inspiroval, jelikož Palermo Club je snad jediná lokace, o které vím, že byla vyškrtnutá. Mohl bych upravit nějaky textury a tak, ale to už tady několikrát bylo.

Takže to mi asi negativně odpovíš na tuhle otázku: Chtěl by jsi spolupracovat třeba s Oravinem nebo spíše děláš solo projekty?

Pro Oravina jsem pár věcí dělal, je to výborný modér a respektuji ho za to, že dokázal sestrojit takový team a dotáhnout to s modifikací až tak daleko. Občas jsem takhle pro někoho něco udělal, ale vždy to byla malá záležitost, takže moje odpověď by byla spíše solo projekty. Já totiž když tvořím modifikaci, tak si dávám od ní vždy několik pauz, několik modifikací jsem ani nedotáhl do konce, takže si myslím, že bych asi ani nebyl vhodný spolupracovník. :-)

Hodně lidí zajímalo jestli se ještě někdy vrátíš na YouTube, vrátíš?

Hodně lidí asi zklamu, ale nevrátím. Už není tolik chutě, času a kontentu, co bych točil. Myslím si, že by se má videa už jenom opakovaly a nebylo by to ono.

snimek-obrazovky-2024-03-07-201510.jpg

Co se ti líbilo z tvorby ostatních třeba za poslední dva roky?

Asi Rise and Fall a Titanic, velmi propracované modifikace.

Tak díky za rozhovor, za sebe doufám, že od tebe ještě něco uvidíme.

Děkuji za rozhovor a pozdravuju Tebe a všechny fanoušky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář